קייטרינג בראשון לציון

22 דצמבר 2019
שתף כתבה:

חברות קייטרינג הן אחת מההמצאות החדשות שלא היו בשנים עברו. פעם לא היה מי שיכין עבורנו אוכל לאירועים. את האוכל בישל כל אחד לעצמו. הוא נעזר בבני המשפחה הוא נעזר בשכנים וכך למעשה העמידו את הארוחה לאירוע. האירועים לא נערכו אז בסדר גודל כפי שהם נערכים כיום. מספר המשתתפים באירועים היה מאוד מצומצם וכך אפשר היה להשתלט מבחינת הכנת האוכל עבור כולם. 

האמת היא כי גם הרמה של האוכל לא היה כפי שהוא היום. הסטנדרטים היו נמוכים בהרבה ולא היה צריך הרבה על מנת להשביע את האורחים. לא הגישו אז סוגים שונים של בשרים אלא הסתפקו בסוג אחד של בשר בלבד. לא הגישו מספר גדול של סלטים וכך גם התוספות לא היו במגוון כמו היום. אם נתייחס לקינוחים, הרי שפירות העונה מילאו היטב את המשבצת של הקינוח ולא היה צורך בכלום מעבר לזה.

 אוכל בכמויות גדולות

הקייטרינג מאפשר לנו בראש ובראשונה להכין אירועים בסדר גודל הרבה יותר רחב ביחס לאירועים שהיו בעבר. כך למעשה אנחנו יכולים לערוך את החתונות ההמוניות, את מסיבות בר המצווה הגדולות ולמעשה כל אירוע אשר בו אנחנו צריכים להגיש אוכל טוב ומגוון ובכמות גדולה. חברות הקייטרינג ערוכות גם מבחינת המטבחים המרווחים משם הם מנהלים את הבישולים והן מבחינת ההיערכות וכוח האדם שלהם הם מסוגלים לספק כמויות גדולות של מזון לקהל גדול תוך זמן קצר יחסית ובהתרעה קצרה.

 בלי להתפשר על איכות המזון

כאשר מדובר באוכל של קייטרינג, אנחנו יודעים שזה לא ממש מחייב כי מדובר באוכל שאכן יענה על הדרישות שלנו הוא אכן יהיה טעים בטעמים ביתיים וטובים. כאן חשוב לשים לב אל מי פונים. לא כל מי שמציע שירותי קייטרינג הוא אכן כזה שכדאי יהיה להפקיד בידיו את המלאכה. לא פעם קורה והאוכל של הקייטרינג מתברר כלא מוצלח בעליל. זה אומר אוכל לא ממש טרי, אוכל המיוצר מחומרי גלם לא כל כך טובים, אוכל שלא עושה רושם טוב ומגרה ואוכל שלא מבושל כמו שצריך.

כולנו רוצים להיות בטוחים כי את האוכל שלנו באירוע כולם יאהבו הוא יהיה טעים וטוב באמת. על מנת שאכן נצליח בדבר, אנחנו חייבים לפנות אל חברות קייטרינג בשרי המציעות את השירות המקצועי של הכנת אוכל טוב, טעים ואיכותי בלי פשרות.

מיקום לאירוע- בחירה חשובה

כיום בוחרים רבים לערוך את האירועים שלהם דווקא בחוץ. הטבע הקסום שיכנע אותם כי שם המקום המתאים באמת לחגיגות על האש לאירועים קטנים ושאפשר להגיע למסיבה הרבה יותר איכותית ומרשימה.

את האוכל באירועים מהסוג הזה חייבים כמובן לייבא למקום ואי אפשר לבשל אותו בתנאי החוץ. אז רבים אכן מביאים איתם את אוכל או שהם מזמינים אותו מחברת קייטרינג כאשר עליהם מוטל לדאוג לפלטות לחימום האוכל, לחיבור לחשמל כדי לחמם א האוכל והם כמובן חייבים לדאוג לכלי הגשה ולכל מה שצריך לצורך הארוחה.

מנגד, יש היום הרבה שבוחרים ללכת על ארוחה מסוג אחר. ‘על האש’.

הם בוחרים להכין את האוכל במקום בעזרת גריל פחמים או גריל חשמלי כאשר הם למעשה פותרים את הבעיה של שינוע המזון למקום ודאגה לחימום שלו וכל מה שצריך כדי שהאוכל יגיע טרי, חם וטעים אל הצלחת.

האוכל שירד מהגריל יגיע אל הצלחות הכי חם, הכי טרי, הכי טוב והכי ריחני ומגרה.

אז אם גם אתם רוצים ללכת על אירוע טעים בחיק הטבע, הכינו ‘על האש’. זה יהיה הכי מוצלח.

אתם מוזמנים לחייג אלינו עכשיו לטלפון 050-8533331 או לשלוח לנו מייל לכתובת tastefully7@gmail.com ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם האפשרי עם כל הפרטים.
חייכו הדרך אל האושר קצרה מתמיד!!! בתיאבון!!!

לקבלת הצעת מחיר חייגו עכשיו 08-9333817 או השאירו פרטים ונחזור אליכם
לקבלת הצעת מחיר חייגו עכשיו
08-9333817
או השאירו פרטים ונחזור אליכם:
המלצות
השירותים שלנו
[contact-form-7 404 "Not Found"]

לייעוץ אישי

השאירו מספר טלפון ונציג שלנו יחזור אליכם