קייטרינג בתל אביב

קייטרינג בתל אביב

העיר תל אביב משופעת באולמות אירועים. יש בה הרבה מאוד אולמות אשר אלו מציעים במסגרת השירות גם את שירותי הקייטרינג. מנגד יש את המקומות שם אפשר להביא לבד את הקייטרינג הרצוי ולמעשה לשלוט על טיב הארוחה, לבחור מה האוכל שיוגש בה ומה יהיה למעשה התפריט הנבחר.

כאשר אתם באים לבחור את הקייטרינג שלכם לאירוע, אתם צריכים לשים לב לכמה וכמה נתונים חשובים על מנת שהאירוע שלכם יהיה מושלם, הוא יהיה טעים והאורחים שלכם יהיו מרוצים ושבעים.

על מה חשוב לשים דגש בעת הבחירה בקייטרינג?

הבחירה בקייטרינג חייבת להיות מתוך התחשבות בכמה וכמה נתונים.

אוכל איכותי – חשוב מאד לשים לב כי חברת הקייטרינג אינה מחפפת והיא מקפידה מאוד על חומרי גלם איכותיים בלבד. רק כך אפשר יהיה להבטיח כי האוכל יהיה טוב, טרי, איכותי ובטעמים הכי טובים.

לא תמיד יהיה קל לעקוב ולבדוק כי אכן הקייטרינג מקפיד על כל זה. קורה לא פעם שנשאר להם אוכל מאירוע קודם וכאשר מדובר בכמות גדולה, הם מתפתים להכניס את אותו אוכל לקירור והם עושים בו שימוש חוזר למחרת באירוע הבא. אז אולי זה טוב לעשות כך עם האוכל בבית. אך באירועים אף אחד אינו רוצה לקבל אוכל שנשאר מאירוע קודם. לשם כך חשוב מאוד לבדוק ולברר מה עושים באותה חברת קייטרינג עם האוכל שנשאר להם לאחר האירוע והאם הם מקפידים באמת להכין לאורחים אוכל טרי ואיכותי בלבד.

אוכל העשוי בצורה מקצועית – גם אם עושים שימוש בחומרי גלם איכותיים, אם לא יודעים איך לבשל נכון , הרי שהתוצאות לא תהיינה טובות. חשוב לדעת כי האוכל חייב להיות עשוי ומבושל על פי כללים ולא סתם בצורה חובבנית. כאשר לא מבשלים נכון את האוכל הוא יהיה יבש מידי, הוא יהיה מבושל פחות מידי או יותר מידי, הוא יהיה שרוף או חרוך או עדיין נא, בקיצור, אוכל לא מקצועי. חשוב לבדוק ולברר כי הקייטרינג אליו פונים מתמחה בהכנת אוכל טעים וטוב שיהיה עשוי בצורה מקצועית ונכונה באמת.

אוכל כשר – כאשר אתם מזמינים קייטרינג בשרי לאירוע אשר הוא מיועד לקבוצה גדולה ומגוונת או לקהל גדול, חשוב שהאוכל יוכל לתת מענה לכולם. רבים הם האנשים המבקשים לאכול אוכל כשר והם לא רוצים להיכנס לספקות באשר לאוכל המוגש להם. אם אתם בוחרים קייטרינג כשר ואתם כמובן גם מיידעים את כולם כי מדובר באוכל כשר, אתם למעשה פותרים דילמות רבות ומאפשרים לכולם ליהנות מהאוכל בלי התלבטויות.

האוכל הכי טעים לאירוע – שווארמה:)

כיום, מציעים באירועים אוכל מעט שונה בסטייל אחר. כך לדוגמא נוכל למצוא דוכן שווארמה אשר ממנו מגישים מנות לאורחים. כך גם נוכל למצוא עמדת גריל שמשם יוציאו את הבשר חם ישר לצלחות ועוד שלל גימיקים שונים כמו טאבון שאופים בו פיתות טריות, שף שמכין קינוחים במקום ועוד ועוד.

יש לכל אלו יתרון ברור על פני האוכל המוגש על ידי מלצרים מהמטבח. האוכל המיוצר מול עיניהם של קהל המשתתפים הוא אוכל שידבר אליהם הרבה יותר. הוא אוכל שאין להם ספיקות לגבי הטריות שלו, זה אוכל שמושך ומגרה את כולם כי הניחוחות המופצים סביב הם ממזון טרי שמתבשל במקום וכך ברור כי הסועדים ייהנו פי כמה מארוחה הנערכת באופן שכזה.

אז אם גם אתם מתכננים אירוע בקרוב, חשבו על האפשרויות הקיימות, בחנו את החידושים האחרונים שיש היום בתחום ולכו על מה שיעשה את האירוע שלכם להכי טעים!

Related Posts
נגישות