יצא לכם להגיע לאירוע שנערך מתחת כיפת השמים, בטבע או בגן אירועים, ולחוות את ענן העשן עם הניחוח המשכר, שעולה משורה של מנגלים ענקיים, זה לצד זה? זהו בדיוק אסאדו לאירועים, ענן האווירה מספר אחת לאירועים בלתי נשכחים. אסאדו הוא בהחלט הטרנד הבולט ביותר כיום בעולם הקולינריה לאירועים, ויש לכך סיבות טובות, שאפשר למצוא על צלחתו של כל אחד מן האורחים. אוסף של נתחי בשר בגוונים שונים, צורות שונות וטעמים שונים, כולם עבים, רוחשים, עסיסיים ומפזרים ניחוחות מדהימים של בשר שזה עתה ניצלה.
למה אסאדו לאירועים ? איך כל זה התחיל?
הייתה תקופה בעולם האירועים, שבה עיקר הקולינריה לאירועים התבססה על מנות מבושלות, שמגיעות אל מתחם האירוע כשהן ארוזות במגשים וסירים, ומוגשות לאורחים בהגשה אישית. אחד המאפיינים המרכזיים של סגנון קולינרי זה היה, השימוש בבשר כחומר גלם בסיסי הנושא בתוכו את הטעמים המרכזיים של המנה, טעמם של הרטבים והתבלינים המשולבים בו. טעמו של הבשר היה עניין שולי לגמרי.
כל זה חלף מן העולם, כשהיום עבר עולם הקולינריה לאירועים למגמה הפוכה לגמרי בה הופך טעמו של הבשר לטעם המרכזי, על בסיס צלייה של בשר טרי דקות ספורות לפני שננעצות בו השיניים, ואין כמו אסאדו כדי לשקף את המגמה הזאת. האסאדו היא תרבות בשר דרום אמריקאית, המבוססת על נתחי בשר ספציפיים, ובעיקר צלעות בקר, תיבול ייחודי ואף על מרכיבים היקפיים של תוספות, רטבים ואפילו משקאות, המותאמים במיוחד לטעמו של הבשר הצלוי. השילוב בין המגמה החדשה ובין מה שמציעה תרבות האסאדו, הוא הגורם המרכזי לעליית קרנו של אסאדו לאירועים, והיכולת של חברת קייטרינג צ'ורסקו לייצר את השילוב הזה בצורה מושלמת היא שהופכת אותה לאחת מחברות הקייטרינג המובילות בעולם האסאדו בישראל.
רוצה לדבר עם השף ולהתחיל לתכנן את האירוע?
מה מיוחד באסאדו שלא קיים בעל האש סטנדרטי?
אם אסאדו היא תרבות בשר דרום אמריקאית, על האש היא בהחלט תרבות הבשר השלטת דווקא בישראל, וכל בית בישראל מכיר את חוויית העל האש דרך הגריל שבמרפסת או מנגל הפחמים בפארק. יחד עם זאת, ועל אף שמדובר בטעמים קרובים למדי, ישנם הבדלים קטנים בין שני סגנונות הצלייה, שבאים לידי ביטוי בצורה דרמטית כאשר נועצים את השיניים בבשר. הבדלים אלה כוללים נתחי בשר עבים יותר, עסיסיות גבוהה יותר, תיבול מובחן יותר ומעמד בולט יותר של הבשר על הצלחת בסגנון האסאדו. כל זה מעבר להבדלי טעמים הנובעים מתיבול שונה, מטבלים שונים ורטבים שונים שבהם נעשה שימוש בשני סגנונות הצלייה.
כאמור, הבדלים אלה עשויים להיראות לכם מינוריים ושוליים, אך אם תחליטו להזמין קייטרינג אסאדו לאירועים לטובת האירוע שלכם, תוכלו להבחין בחוויה שונה לגמרי מכל מה שאתם מכירים. זה מתחיל באותו ענן עשן עם ניחוח מובחן וחסר שליטה שמתפזר בכל מתחם האירוע, וזה נגמר בביס העסיסי שכל כך מאפיין את חוויית האסאדו הדרום אמריקאית.
אתם מוזמנים לחייג אלינו עכשיו לטלפון 050-8533331 או לשלוח לנו מייל לכתובת tastefully7@gmail.com ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם האפשרי עם כל הפרטים.
חייכו הדרך אל האושר קצרה מתמיד!!! בתיאבון!!!