מי שאוהב בשר, יודע כי צליית אסאדו, הינה אמנות לשמה. העבודה של צלייה בסגנון אסאדו, היא קשה היות ויש להכין גריל גדול עם המון גחלים. מדובר בבשרים על האש שנצלים בשיטה מיוחדת ואיטית, מה שגורם לבשר לקבל טעם עסיסי, מיוחד ומעודן. יש לציין, כי באירועים השונים היום, הגדולים או אם הקטנים, תוכלו למצוא גם תוספות מתאימות, כגון אנטי פסטי שהוא עשוי מירקות צלויים על האש, תפוח אדמה אפוי סלטים ועוד. מי שמתכנן אירוע במרכז, בוודאי יזמין קייטרינג אסאדו במרכז. מי שסבור כי מדובר בעוד "בשר על האש" טועה בדול, היות ושיטת האסאדו המגיעה אלינו מדרום אמריקה הרחוקה, שונה באופן מהותי והבשר הרבה יותר טעים.
צלייה מקצועית של נתחי בשר עסיסיים בסגנון האסאדו, הינה צלייה מיוחדת ויש לדעת היטב, את השיטות המיוחדות שגורמות לנתחי הבשר להיות כה טעימים הן במרינדה שהבשר מושרה בה לפני, הן בצלייה והן ברטבים המיוחדים שיש להגיש כאשר הבשר עצמו כבר מוכן להגשה. גם בצפון, ניתן למצוא כי אירועים רבים, נערכים עם קייטרינג אסאדו בצפון לאחר שסגנון זה, נפוץ לא רק בקרב הארגנטינאים או עולים שהגיעו לארץ משאר ארצות דרום אמריקה, כי אם גם הישראלים שמכירים את שיטת הצלייה מהטיול שלהם בדרום אמריקה או השפים שהביאו את טרנד צליית הבשר שכבש את ישראל בסערה.
מה חשוב לדעת לגבי צליית האסאדו?
ישנם מרכיבים חשובים שיש לדעת עליהם לפני הכנת האסאדו למשל: סוגי העצים, ייבוא הפחם, צוות מקצועי, סוגי הבשרים האיכותיים הנרכשים באטליז המוביל ביותר או באמצעות ספקי בשר ידועים שמספקים בשרים איכותיים וברמה גבוהה למסעדות וחברות קייטרינג. חוויית הבשרים באירועים שבהם נמצא קייטרינג אסאדו ארגנטינאי, האורחים שלכם, נהנים מהבשר הטרי האיכותי ביותר, אשר נצלה בצורה הכי מקצועית. חוויה זו היא בהחלט מעוררת תאבון, כך שזוהי מנה עיקרית ומגוונת העשויה מנתכים מובחרים של בשר איכותי.
יש לציין כי מחיר קייטרינג אסאדו יהיה בהתאם לכמות הבשרים וסוג הבשרים, התוספות, תוספת לארגון האירוע ולמספר אנשי הצוות שישרתו את המוזמנים. קייטרינג מקצועי לאסאדו, עשוי לתת לאורחים שלכם תחושה שהם נמצאים ממש בדרום אמריקה, במיוחד אם הם היו שם ואהבו את הבשרים בסגנון זה שהוא מקורי, ממש כמו בארצות דרום אמריקה כמו: ברזיל, אורוגוואי וארגנטינה.
אחרי שיחה עם השף שלנו הכל יהיה לך יותר ברור
סוגי בשרים בסגנון ארגנטינאי הניצלים על גחלים
החום והמרחק מהבשרים בזמן הצלייה הינו אחד מהסודות החשובים של אסאדו מוצלח. על מנת שהבשר יעבור צלייה מבוקרת, ויקבל את הארומה והטעמים המיוחדים שלו. לאחר הצלייה של הבשר, יש להגישם על מגש חם, כך שהבשר יישמר חם. אם החלטתם להזמין קייטרינג אסאדו יש לברר לגבי קייטרינג אסאדו מחיר שיהיה בהתאם לכמות הבשר, האורחים והתוספות שתגישו בערב באירוע. יש לברר לגבי חברות הקייטרינג הידועות באזורכם, על מנת שתוכלו להצליח באירוע. ניתן למצוא צוריסוס מיוחדים הממולאים בבשר עגל וכבש, נתחי בשר מהאזורים המובחרים של הבקר ועוד.
חוויה קולינרית של קייטרינג אסאדו – צ'ורסקו
אם אתם מאזור המרכז או הצפון, כדאי לכם לדעת, כי אחת מחברות הקייטרינג הידועות הינה צ'ורסקו בהנהלתו של השף ניר דהן, אשר הקים את החברה לפני 12 שנה, חברת הקייטרינג צ'ורסקו, עורכת אירועים מ-30 מוזמנים עד לאירועים גדולים במיוחד . הצלייה המקצועית של סגנון האסאדו הינה בין המקצועיות ביותר וניתן לבחור תוספות שונות על פי התפריט העשיר של חברת הקייטרינג צ'ורסקו. הצוות של הקייטרינג בבעלותו של ניר דהו, מכיל: שפים, סו שפים, אחראי על הרטבים, מומחים קולינריים, קונדיטורים ועוד. הבשרים נרכשים מהספקים הטובים ביותר כך שהבשר הוא איכותי ומובא טרי יום, יום לאירועים השונים, מה שגורם לצ'ורסקו להיות קייטרינג אסאדו מומלץ. לחברה לקוחות קבועים ומוכרים המלווים אותה שני כגון: רשות שדות התעופה,פגאסוס, ידיעות אחרונות, אינטל ועוד.
אתם מוזמנים לחייג אלינו עכשיו לטלפון 050-8533331 או לשלוח לנו מייל לכתובת tastefully7@gmail.com ונציגינו יחזרו אליכם בהקדם האפשרי עם כל הפרטים.
חייכו הדרך אל האושר קצרה מתמיד!!! בתיאבון!!!