https://www.youtube.com/watch?v=jY3FyAdJFkE&t=1s
קייטרינג הבשרים של צורסקו עם ניסיון של השף ניר דהן של מעל 14 שנה מומחים באירועי בשר תוך דגש של מספר אלמנטים חשובים:חוויה,שירות מקצועי ואדיב,ניקיון,מקצועיות,טעמים וניחוחות לוקחים אתכם למספר שעות של ניחוחות הבשר עם ריחות וטעמים של בשרים עסיסיים וכל תוך מתן דגש על איכות,מקצוענות ושירות אדיב שלא מתפשר.
בקיצור…
צורסקו– חגיגת בשרים אמיתית המתאימה למגוון אדיר של אירועים ומיקומים, חגיגה של טעמים, של תהליך ההכנה ושל הכול יחד.
"בהיכרותי את מורכבות הדברים והקשיים הכרוכים בהצלחת ערב כזה הנני מלא הערכה על מקצעיותך,
מרגע הפנייה ועד סיום האירוע הפגנת אדיבות,מקצועיות,אמינות רוחב לב ושירותיות ראויים להערכה .
ההרגשה שקיבלנו הייתה שלכל בעייה ימצא פתרון ואכן כך היה.
מבחינתי היית הימור שהצליח בגדול ועל כך תודתי והערכתי!"
משה לוי
יו"ר ועד עובדים חברת חשמל מחוז ירושלים
קודם
הבא
קייטרינג אסאדו מומלץ
האם בשר האסאדו מתאים לקייטרינג באירועים?
הטעם של המטבח הדרום אמריקאי תמיד מעולה, כי זו אחת הצורות הטובות ביותר להכנת תבשילים זה בשר שיצא עסיסי ועשיר בטעמים. אך זה כולל הכנה והבנה רבה בתחום.האסאדו
קייטרינג אסאדו מומלץ
באיזה סוג של בשר נבחר?
השאלה היא מה זה אסאדו והאם הוא שונה מקייטרינג בשרי אחר?זה נתח מצוין שמתחיל מצלע העגל ועד לחזה ובישול
אסאדו הוא בישול ארוך מאוד על אש נמוכה או עם מעט גחלים.
כך הבישול הארוך והאיטי שומר על הנוזלים ומשאיר את הבשר עסיסי עם טעם טבעי.
איזה נתח לקנות?
אפשר להשיג תוצאות מדהימות אם תשלבו גם בתפריט העשיר כמו אנטריקוט או סינטות,צ'וריסוס ועוד.
צריך לוודא תמיד שהנתח עבה והבישול איטי כדי שהבשר יהיה תמיד עסיסי עם כל הנוזלים ולא יבש או צמיגי לכן כל הבישול שלנו הולך להיות ארוך ואיטי. אם אתם רוצים קייטרינג על האש שיהיה על פחמים ועל האש גם צריך להקפיד על טיפים רבים.
כאשר אנו מכינים נתח בשר אסאדו, אנו תמיד מתחילים לעבוד על הצד של העצם – מניחים על האש למשך שעה. יש גם כל מיני סגנונות פשוטים של תיבול. כאשר עובדים עם נתחים אחרים, זמני הבישול משתנים בהתאם לרמת העשייה הרצויה.רק חשוב שהבישול הוא יהיה איטי, אבל צריך גם להשגיח על הבשר ולוודא שהוא לא מתייבש. כך למעשה הבישול האיטי שומר על הנוזלים, גורם לשומן יותר להיספג בכל הבשר ונותן לו טעם עסיסי ועשיר.
לכן מיומנות חברת הקייטרינג מאד חשובה כי אחרת מנות הבשר יצאו מאד יבשות ולא טריות. מנות אוכל לא מוצלחות ולהפוך את האירוע לכישלון שלא תרצו. חשוב שהאורחים ישמחו מהמנות ויצאו מרוצים מאד. לכן אין ספק שהאסאדו הוא הבשר המשובח והטעים ביותר אך דרך הטיפול בו גם דורשת מיומנות גבוהה שרק חברת קייטרינג מקצועית יודעת להכין ג חשוב כדי שהבשר לא יצא יבש מדי. כל אלו פרטים חשובים שקשורים בניסיון רב שנים של חברה מקצועית ביותר.
התקשרו עוד היום ואנו נתאים עבורכם את התפריט המושלם בליווי השף ניר דהן.
אולי יעניין אתכם גם אוטו אוכל באירוע שלכם?
אולי יעניין אתכם גם קייטרינג לחתונה באירוע שלכם?
אולי יעניין אתכם גם פוד טראק לאירועיםבאירוע שלכם?
אולי יעניין אתכם גם קייטרינג לבר מצווה באירוע שלכם?