https://www.youtube.com/watch?v=jY3FyAdJFkE&t=1s
קייטרינג הבשרים של צורסקו עם ניסיון של השף ניר דהן של מעל 14 שנה מומחים באירועי בשר תוך דגש של מספר אלמנטים חשובים:חוויה,שירות מקצועי ואדיב,ניקיון,מקצועיות,טעמים וניחוחות לוקחים אתכם למספר שעות של ניחוחות הבשר עם ריחות וטעמים של בשרים עסיסיים וכל תוך מתן דגש על איכות,מקצוענות ושירות אדיב שלא מתפשר.
בקיצור…
צורסקו– חגיגת בשרים אמיתית המתאימה למגוון אדיר של אירועים ומיקומים, חגיגה של טעמים, של תהליך ההכנה ושל הכול יחד.
"בהיכרותי את מורכבות הדברים והקשיים הכרוכים בהצלחת ערב כזה הנני מלא הערכה על מקצעיותך,
מרגע הפנייה ועד סיום האירוע הפגנת אדיבות,מקצועיות,אמינות רוחב לב ושירותיות ראויים להערכה .
ההרגשה שקיבלנו הייתה שלכל בעייה ימצא פתרון ואכן כך היה.
מבחינתי היית הימור שהצליח בגדול ועל כך תודתי והערכתי!"
משה לוי
יו"ר ועד עובדים חברת חשמל מחוז ירושלים
קודם
הבא
קייטרינג אסאדו במרכז
מה כולל בשר האסאדו?
מדובר בקייטרינג המבוקש ביותר וגם המשובח שיש. כי כל מי שמבין דבר או שניים בבשר יודע להגיד שאסאדו כבשר שמגיע מהמטבח הדרום אמריקאי זו אחת הצורות הטובות ביותר להכנת תבשילי בשר כדי שיצא עסיסי ועשיר בטעמים. אך מה זה כולל כיצד מכינים את האסאדו
ואיזה סוג של בשר זה?
כלומר מה זה אסאדו והאם הוא שונה מקייטרינג בשרי אחר?
המילה אסאדו היא בעצם השם שמתייחס לנתח בשר עגל והוא מתאים במיוחד לסגנון צלייה כך שזה משולב בצורה מצוינת בקייטרינג.זה נתח שמתחיל מצלע העגל ועד לחזה ובישול
האסאדו הוא בישול ארוך מאוד על אש נמוכה או עם מעט גחלים. כך הבישול הארוך והאיטי שומר על הנוזלים ומשאיר את הבשר עסיסי עם טעם טבעי.
איזה בשר אנחנו בוחרים לקנות?
אפשר להשיג תוצאות מדהימות של בשר אסאדו גם עם נתחים
אחרים שאנו משלבים בתפריט העשיר כמו אנטריקוט או סינטות,צ'וריסוסו עוד.
צריך לוודא שאנחנו מפעילים את הגריל על אש נמוכה שומרים על נתח עבה ובישול איטי כדי שהבשר יהיה תמיד עסיסי עם כל הנוזלים ולא יבש או צמיגי כי כל הבישול שלנו הולך להיות ארוך ואיטי. אם אתם רוצים קייטרינג על האש שיהיה על גריל פחמים –
אז אנחנו מחממים רק כמות קטנה יחסית של פחמים ודואגים שיהיה מרחק ניכר בין הפחמים לרשת – יש לנו את כל תנאי העבודה. למשל אם זה אומר ליצור הגבהה שתהיה מלאכותית לכל תהליך של על האש ועוד.
כאשר אנו מכינים נתח בשר אסאדו, אנו תמיד מתחילים תמיד מהצד של העצם – מניחים על האש למשך שעה. יש גם כל מיני סגנונות של תיבול. כאשר עובדים עם נתחים אחרים, זמני הבישול משתנים בהתאם לעובי הנתח ולרמת העשייה הרצויה של כל אורח.
הבישול בכל מקרה עם בשר של אסאדו חשוב שהוא יהיה איטי, אבל צריך גם להשגיח על הבשר ולוודא שהוא לא מתייבש. כך למעשה הבישול האיטי שומר על הנוזלים, גורם לשומן יותר להיספג בכל הבשר ונותן לו טעם עסיסי ועשיר.
לכן מיומנות חברת הקייטרינג מאד חשובה כי אחרת מנות הבשר יצאו מאד יבשות, צמיגיות ולא טריות. מנות אוכל לא מוצלחות עלולות להפוך את האירוע לכישלון ולא תרצו בזה. חשוב שהאורחים יהנו מהמנות ויצאו מרוצים מאד ושבעים. לכן אין ספק שהאסאדו הוא הבשר המשובח והטעים ביותר אך דרך הטיפול בו גם דורשת מיומנות גבוהה שרק חברת קייטרינג מקצועית יודעת להכין היטב. זכרו שמדובר גם בהגשה כך שגם הטיימינג חשוב כדי שהבשר לא יצא יבש מדי או יוגש בטמפרטורה קרה. כל אלו פרטים חשובים שקשורים בדיוק ובניסיון רב שנים של חברה איכותית ומקצועית ביותר.
התקשרו עוד היום ואנו נתאים עבורכם את התפריט המושלם בליווי השף ניר דהן.
אולי יעניין אתכם גם קייטרינג לחתונה באירוע שלכם?
אולי יעניין אתכם גם קייטרינג בשרי אירוע שלכם?
אולי יעניין אתכם גם פוד טראק לאירועיםבאירוע שלכם?
אולי יעניין אתכם גם שולחן שוק באירוע שלכם?